skader

4-Hjulsudmåling

Vi udfører 4-Hjulsudmåling

Når vi får din bil til 4-Hjulsudmåling /sporing, indebærer vores service, at vi tjekker din bils hjul og styretøj inden udmåling. Herefter kontrollerer vi, at bilen har de korrekte indstillinger i forhold til de krav, som bilproducenten stiller. På den måde kan vi justere indstillingerne, hvis det viser sig, at de ikke følger bilproducentens specifikationer. Hos MH Auto v/Mikkel Hermansen tilbyder vi en skarp pris på 4-Hjulsudmåling. På vores autoværksted har vi det rette udstyr til at udmåle meget præcist og korrekt. Dette gør vi via vores 3D-computerudstyr. Vi har udelukkende det nyeste udstyr, da vi på den måde sikrer en fuldstændig korrekt sporing.

Hvorfor få en 4-Hjulsudmåling?

Det kan være, du tænker, hvorfor du bør investere i en 4-Hjulsudmåling. Her kan vi svare, at hvis du ikke får lavet en 4-Hjulsudmåling, kan en fejlsporing være grunden til, at dine dæk hurtigere slides, ligesom du bruger mere brændstof. En sporing kan f.eks. blive skadet, hvis du kører for hurtigt over et bump på vejen. Bagefter vil det føles, som om rattet ikke på samme måde svinger tilbage efter et sving, fordi sporingen er skadet. Få derfor udført en 4-Hjulsudmåling allerede nu, så du kan færdes sikkert i trafikken og undgå unødigt slid på dæk og brændstof

Kontakt os gerne…

…hvis der er noget, du er i tvivl om angående 4-Hjulsudmåling/sporing. Du kan komme i kontakt med os via tlf. 28 12 46 79 eller via mhauto4540@gmail.com. Du er også altid velkommen på vores autoværksted i Fårevejle Stationsby.