syn

Klargøring til syn

Få gjort din bil klar til syn

Hvis det snart er tid til, at bilen skal til syn, kan det godt virke lidt uoverskueligt – især hvis du har mistanke om, at bilen måske ikke ligefrem går direkte gennem syn første gang, og du måske skal til endnu et syn. For at spare dig selv flest penge er det en god idé at få efterset din bil inden syn på vores autoværksted. På den måde kan vi tage os af de ting, som du formentlig alligevel ville få at vide i synshallen skal repareres, før bilen går gennem syn. Har du f.eks. nedslidte dæk eller en mistanke om, at bremseklodserne skal udskiftes – så kontakt os allerede i dag.

Et lokalt samarbejde, der gør det nemmere for dig

Ved klargøring til syn ser vi, hvorvidt bilen ville kunne klare syn, eller om bilen har brug for vores service inden. Har bilen nogle skader, fejl eller mangler, sørger vi for at rette op på dem, inden du kører i synshallen. Vi har desuden gjort det nemmere for dig, fordi vi efter synstjek tilbyder at køre bilen til syn for dig på baggrund af vores samarbejde med de lokale synshaller. Vi giver desuden gerne et uforpligtende tilbud, hvis det viser sig, at din bil kræver vores kærlige hænder inden synet. Hvis du kører din bil direkte i synshallen, er risikoen, at du skal betale for syn to gange – hvis bilen ikke går igennem første gang.

Vil du høre mere om vores klargøring til syn?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, og vi giver dig gerne et tilbud på vores service. Kontakt os på tlf. 28 12 46 79 eller skriv en mail til mhauto4540@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.