service

Service / eftersyn

MH Auto v/Mikkel Hermansen udfører kvalitetssikret service af din bil

Hos MH Auto v/Mikkel Hermansen udfører vi jævnligt mange obligatoriske serviceeftersyn for vores kunder. Når vi får en bil til serviceeftersyn, sørger vi for ikke at bryde med fabriksgarantien, uanset om din bil er en ny eller ældre model. Dette gør vi på flere måder. Vi bruger eksempelvis udelukkende reservedele af høj kvalitet, og som er godkendte til din bil. Derudover er vores team på autoværkstedet altid opdaterede i forhold til efteruddannelse, så vi kan servicere din bil på bedst mulig vis. På vores værksted har vi desuden kvalitetssikret udstyr, så vores service med garanti udføres på et højt niveau.

Hvornår skal du sende din bil til service?

På vores værksted udfører vi service og eftersyn på alle biler uanset mærke – også i garantiperioden. Derfor kan du trygt sende din bil til service hos os. Uanset bilmærke, alder og brug har bilen behov for et serviceeftersyn i ny og næ, så små skavanker ikke ender med at blive meget omkostningsrige i sidste ende. Det er dog forskelligt, hvor ofte bilen skal til service, fordi det afhænger af bilens alder, og hvor meget du bruger den. Som regel spænder intervallet for eftersyn fra hver 5.000 km og helt op til hver 50.000 km. De fleste biler vil dog kræve et serviceeftersyn ved ca. hver 10.000 og op til hver 30.000 km. Der er også nogle bilister, hvor serviceintervallet afhænger af et fast årligt tjek, fordi føreren bruger bilen rigtig meget.

Vil du vide mere om vores bilservice?

Så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 28 12 46 79. Du kan også skrive en mail til mhauto4540@gmail.com, så svarer vi, så hurtigt vi kan. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi på vores adresse i Fårevejle Stationsby.