Aircondition

Få tjekket bilens aircondition hos os A/C Service 795,-

Hos MH Auto v/Mikkel Hermansen udfører vi gerne service og reparation af din bils aircondition. Køleevnen for aircondition kan nemlig godt falde med tiden, fordi alle former for både klimaanlæg og aircondition vil tabe kølemiddel i takt med, at tiden går. Derfor bliver køleevnen svækket, og du vil opleve, at din aircondition ikke køler ligeså godt efter noget tid, som det gjorde i starten. Det kan vi let ordne her på vores autoværksted, hvor vi har det helt rigtige værktøj til fejlfinding af systemet. På den måde finder vi frem til, hvorfor din aircondition ikke fungerer optimalt eller slet ikke virker. Vi oplever ofte, at service af aircondition ikke står skrevet i servicebogen, og derfor glemmer man det let. Det kan dog godt svare sig at vedligeholde systemet regelmæssigt, så du ikke skal betale en dyr regning, når skaden er sket.

aircon

Hvornår bør du få tjekket din aircondition?

Vi udfører service på aircondition af nye såvel som gamle biler. En tommelfingerregel er dog, at du bør få udført service på A/C-anlægget hvert andet år. Grunden til dette er, at dit anlæg taber kølemiddel hvert år, som kan resultere i, at anlægget bliver overophedet. Især hvis du oplever små eller store problemer med dit anlæg, så er det på rette tid at aflægge os et visit. Hos os får du altid en god service og en konkurrencedygtig pris. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Sørg for vedligeholdelse frem for reparation

Det vil på sigt være en meget billigere løsning at vedligeholde bilens aircondition. Derfor opfordrer vi til at få booket en tid til airconditionservice allerede i dag. Kontakt os på tlf. 28 12 46 79 eller send en mail til mhauto4540@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.